Volledig scherm

Boeskool is in Oldenzaal nu echt lös

OLDENZAAL - Het Oldenzaalse zomerfeest de Boeskool is lös is woensdag bij de eerste dag meteen een drukte van belang. Sinds de ochtend is het in het centrum van de stad bijzonder druk.

Dat begon al vroeg met de vrijmarkt voor kinderen, waar ook dit jaar weer veel kinderkleding werd aangeboden. Op de braderie in de winkelstraten is er voor de bezoekers voor elk wat wils en de verschillende podia is er ook aan muziek geen gebrek. Op het hoofdpodium is het vanaf dinsdagavond elke avond raak met talrijke artiesten. De Boeskool is lös duurt nog tot en met zondag.

  1. Oldenzaalse theaterspektakel 
‘He’k Wat Van Oe An’ naar volgend jaar

    Oldenzaalse the­a­ter­spek­ta­kel ‘He’k Wat Van Oe An’ naar volgend jaar

    OLDENZAAL - De verwachtingen waren hoog, de spanning begon te snijden. Maar de acteurs en actrices die zaterdagochtend dachten dat ze voor de zoveelste repetitie naar Oldenzaal waren gekomen, reageerden verbaasd en geschokt op de mededeling die ze kregen. ‘He’k Wat Van Oe An’, de theatervoorstelling die vier keer 600 mensen naar de openlucht van het Hulsbeek moest trekken, gaat de eerste week van oktober niet door. De reden: angst voor een wegzakkende tribune. 

Oldenzaal e.o.