Volledig scherm

Boeskoolpubliek feliciteert gouden Sanne Wevers in Oldenzaal

OLDENZAAL - Ondanks de technische problemen slaagde de Boeskoolorganisatie er zaterdagavond in contact te leggen met turnster Sanne Wevers. De gouden medaille-winnares werd door het Boeskoop-publiek live gefeliciteerd.

Op de stampvolle Groote Markt was het lastig om de verbinding met Rio tot stand te brengen, maar gelukkig lukte het toch om de Oldenzaalse turnster iets van de Boeskoolsfeer mee te laten beleven. Voorzitter Wim Lasonder sprak samen met moeder Gemma even kort met de turnster die op balk goud veroverde op de olympische spelen.

Met meer dan 35.000 mensen in de stad, kende de laatste Boeskoolavond een geweldig slot. Zondag zijn nog de Ronde van Oldenzaal en de Boeskoolloop. Zij vormen de sportieve afsluiting van een geslaagd Boeskool-feest.

  1. Oldenzaalse theaterspektakel 
‘He’k Wat Van Oe An’ naar volgend jaar

    Oldenzaalse the­a­ter­spek­ta­kel ‘He’k Wat Van Oe An’ naar volgend jaar

    OLDENZAAL - De verwachtingen waren hoog, de spanning begon te snijden. Maar de acteurs en actrices die zaterdagochtend dachten dat ze voor de zoveelste repetitie naar Oldenzaal waren gekomen, reageerden verbaasd en geschokt op de mededeling die ze kregen. ‘He’k Wat Van Oe An’, de theatervoorstelling die vier keer 600 mensen naar de openlucht van het Hulsbeek moest trekken, gaat de eerste week van oktober niet door. De reden: angst voor een wegzakkende tribune. 

Oldenzaal e.o.