Volledig scherm

Boeskoolpubliek feliciteert gouden Sanne Wevers in Oldenzaal

OLDENZAAL - Ondanks de technische problemen slaagde de Boeskoolorganisatie er zaterdagavond in contact te leggen met turnster Sanne Wevers. De gouden medaille-winnares werd door het Boeskoop-publiek live gefeliciteerd.

Op de stampvolle Groote Markt was het lastig om de verbinding met Rio tot stand te brengen, maar gelukkig lukte het toch om de Oldenzaalse turnster iets van de Boeskoolsfeer mee te laten beleven. Voorzitter Wim Lasonder sprak samen met moeder Gemma even kort met de turnster die op balk goud veroverde op de olympische spelen.

Met meer dan 35.000 mensen in de stad, kende de laatste Boeskoolavond een geweldig slot. Zondag zijn nog de Ronde van Oldenzaal en de Boeskoolloop. Zij vormen de sportieve afsluiting van een geslaagd Boeskool-feest.

  1. Carmellocatie Potskamp in Oldenzaal wordt duurzame proeftuin

    Carmellocatie Potskamp in Oldenzaal wordt duurzame proeftuin

    OLDENZAAL - Hans Meinders meldt zich altijd al met veel plezier op school, maar een zonnige oktoberdag als maandag maakt dat de adjunct-directeur van de locatie Potskampstraat echt fluitend naar binnenstapt. Een scherm in de hal maakt duidelijk dat er om drie uur ’s middags al 571 kilowatt aan stroom is opgewekt. Verantwoordelijk daarvoor zijn de zonnepanelen die dit voorjaar op het dak van de Carmelschool werden geplaatst. 

Oldenzaal e.o.