Volledig scherm
PREMIUM
De jonge ondernemer Bram Riemersma heeft zich gestort op de verkoop van sardines. © Lenneke Lingmont

Bram (21) uit Oldenzaal wil markt veroveren met sardines uit blik

OLDENZAAL - Hij viel als een blok voor de smaak van de sardine tijdens een lunch in een Frans restaurant, op weg naar een vakantiebestemming. Nu is Bram Riemersma eigenaar van de Sardine Winkel in Oldenzaal en wil hij deze delicatesse letterlijk meer op de (menu)kaart zetten.

Bram Riemersma (21) is derdejaars student Small Business en Retailmanagement aan Saxion Hogeschool in Enschede. De jonge Oldenzaler houdt van lekker eten. Niet alleen om zelf van te genieten, maar ook om klaar te maken voor anderen. „Ik werk al zeven jaar in de horeca.  Op dit moment als kok bij De Dominee, daarvoor was ik kok bij Tante Annie’s en La Fontanella. Dat heb ik van mijn vader, die is ook gek op koken.”

  1. De Oldenzaalse binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren
    PREMIUM

    De Oldenzaal­se binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren

    Mijn wieg mag dan niet in de schaduw van de Plechelmusbasiliek hebben gestaan of in een van de kroegen rondom de Groote Markt, deze oale grieze heeft wel degelijk een zwak voor Oldenzaal. Ik mocht er de middelbare school bezoeken, ging er met veel plezier uit in ’t Siepelke en Club 27 en leerde er in 1980 mijn vrouw nog veel beter kennen dan daarvoor al het geval was. Juist daarom gaan de problemen van de Oldenzaalse binnenstad mij zo aan het hart.

Oldenzaal e.o.

Poll

Druk op openhouden spoedpost neemt toe

Druk op openhouden spoedpost neemt toe

  • Prima, hoe groter de kans dat de post openblijft (68%)
  • Niet doen, huisartsen weten zelf wel wat het beste is (8%)
  • Als er maar een spoedpost in de buurt blijft (24%)
2389 stemmen