Volledig scherm
PREMIUM
De jonge ondernemer Bram Riemersma heeft zich gestort op de verkoop van sardines. © Lenneke Lingmont

Bram (21) uit Oldenzaal wil markt veroveren met sardines uit blik

OLDENZAAL - Hij viel als een blok voor de smaak van de sardine tijdens een lunch in een Frans restaurant, op weg naar een vakantiebestemming. Nu is Bram Riemersma eigenaar van de Sardine Winkel in Oldenzaal en wil hij deze delicatesse letterlijk meer op de (menu)kaart zetten.

Bram Riemersma (21) is derdejaars student Small Business en Retailmanagement aan Saxion Hogeschool in Enschede. De jonge Oldenzaler houdt van lekker eten. Niet alleen om zelf van te genieten, maar ook om klaar te maken voor anderen. „Ik werk al zeven jaar in de horeca.  Op dit moment als kok bij De Dominee, daarvoor was ik kok bij Tante Annie’s en La Fontanella. Dat heb ik van mijn vader, die is ook gek op koken.”

Oldenzaal e.o.

Poll

Flexibele prijzen van bedrijfspercelen is goed voor de economie van Oldenzaal

Flexibele prijzen van bedrijfspercelen is goed voor de economie van Oldenzaal

  • Onmogelijk. Gelijke monniken, gelijke kappen moet het uitgangspunt blijven (39%)
  • Waarom niet, maatwerk is toch meer van deze tijd (51%)
  • Alleen als de prijzen bij Medikamente dan ook flexibel worden (10%)
1557 stemmen