Volledig scherm
© ANP

Burgemeester Oldenzaal: 'Natuurlijk komt er een huldiging van Sanne'

OLDENZAAL - ‘Fantastische prestatie, Sanne. Vanuit Oldenzaal hartelijk gefeliciteerd. We zijn enorm trots op je!’ Burgemeester Theo Schouten was er als de kippen bij om Sanne Wevers via Twitter te feliciteren met haar olympisch goud op de balk.

Schouten wil zo snel mogelijk echt contact zoeken met haar. „Dit is prachtig voor Oldenzaal. Ga er maar vanuit dat dat we iets doen in de sfeer van een huldiging. Sanne is dan wel niet meer woonachtig in Oldenzaal, ze is hier wel opgegroeid en nauw verbonden met de stad. Dat willen we als gemeente natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan”, aldus Schouten, die Wevers voor de oefening nog via Twitter succes wenste in Rio.

Boeskool
Na afloop twitterde hij meermaals. „In Oldenzaal kent het enthousiasme geen grenzen! De Boeskool kan nu echt los!”

  1. Oldenzaalse theaterspektakel 
‘He’k Wat Van Oe An’ naar volgend jaar

    Oldenzaalse the­a­ter­spek­ta­kel ‘He’k Wat Van Oe An’ naar volgend jaar

    OLDENZAAL - De verwachtingen waren hoog, de spanning begon te snijden. Maar de acteurs en actrices die zaterdagochtend dachten dat ze voor de zoveelste repetitie naar Oldenzaal waren gekomen, reageerden verbaasd en geschokt op de mededeling die ze kregen. ‘He’k Wat Van Oe An’, de theatervoorstelling die vier keer 600 mensen naar de openlucht van het Hulsbeek moest trekken, gaat de eerste week van oktober niet door. De reden: angst voor een wegzakkende tribune. 

Oldenzaal e.o.