Eind dit jaar, begin volgend jaar moeten de stacaravans weg zijn van camping De Bergvennen. De eerste bewoners hebben hun biezen al gepakt en hun caravan naar een andere camping laten vervoeren. Op het terrein verrijst een chaletpark.
Volledig scherm
PREMIUM
Eind dit jaar, begin volgend jaar moeten de stacaravans weg zijn van camping De Bergvennen. De eerste bewoners hebben hun biezen al gepakt en hun caravan naar een andere camping laten vervoeren. Op het terrein verrijst een chaletpark. © Daan Sonneveld

Caravans Bergvennen maken plaats voor luxe chalets; onrust onder de bewoners

LATTROP/BREKLENKAMP - Er zijn campinggasten die nog geen nacht in hun stacaravan hebben geslapen, maar nu camping De Bergvennen al weer verlaten. Eind dit jaar moet iedereen namelijk weg zijn, hoorden ze van de parkbeheerder. De camping is verkocht aan Hofparken in Amsterdam en Robos Realisatie heeft plannen voor ontwikkeling tot luxe chaletpark. 

Niet iedereen heeft nog zin om langer te blijven op de camping in de natuurrijke omgeving van Lattrop/Breklenkamp. Enkele gasten kiezen eieren voor hun geld en pakken hun biezen. Woede, teleurstelling en verdriet strijden om voorrang. Ze voelen zich misleid, want ze kregen steevast te horen dat de camping ook na verkoop camping blijft, en dat hun caravans mogen blijven staan.

Oldenzaal e.o.