Het deel links naast de hoofdingang van het Twents Carmel College  wordt mogelijk gesloopt (rood gekleurd). Een andere optie is om alleen die buitenmuur te laten staan en daarachter nieuw te bouwen. Het gedeelte rechts naast de hoofdingang is monumentaal en blijft sowieso intact.
Foto: Emiel Muijderman - DTCT
EVM20140703
Volledig scherm
PREMIUM
Het deel links naast de hoofdingang van het Twents Carmel College wordt mogelijk gesloopt (rood gekleurd). Een andere optie is om alleen die buitenmuur te laten staan en daarachter nieuw te bouwen. Het gedeelte rechts naast de hoofdingang is monumentaal en blijft sowieso intact. Foto: Emiel Muijderman - DTCT EVM20140703 © Emiel Muijderman

‘Carmel’ in Oldenzaal begrijpt kritiek op dure tijdelijke leslokalen: ‘Maar belangen zijn heel groot’

OLDENZAAL - De tijdelijke leslokalen die het Twents Carmel College binnenkort plaatst op de sportvelden aan Titus Brandsmastraat zijn geen overbodige luxe, maar pure noodzaak. Dat zegt rector Marjan Weekhout. Waar het haar om gaat? „Goed onderwijs in goede gebouwen.”

  1. Vechten in een café? Deze vier Twentse steden voeren de zwarte lijst in, als ‘fantastische stok achter de deur’
    PREMIUM

    Vechten in een café? Deze vier Twentse steden voeren de zwarte lijst in, als ‘fantasti­sche stok achter de deur’

    ALMELO/ENSCHEDE - In vier Twente steden komen gasten die zich misdragen in een horecagelegenheid binnenkort op een zwarte lijst. Dat zijn Enschede, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Horecaondernemers en politie juichen de maatregel toe. „Het is een fantastische stok achter de deur.” Het gaat om een afgeschermde website, waarop raddraaiers met naam en foto worden geregistreerd.