Initiatiefnemer Hanneke Bugter en Anton Scholten, verkoper van collectebonnen, tonen de betaalmogelijkheden in de collectezak in de Hofkerk
Volledig scherm
PREMIUM
Initiatiefnemer Hanneke Bugter en Anton Scholten, verkoper van collectebonnen, tonen de betaalmogelijkheden in de collectezak in de Hofkerk © Robin Hilberink

Collectes in Hofkerk Oldenzaal nu ook digitaal: ‘Vooral servicegericht’

OLDENZAAL - Collecte, en geen contant geld op zak? Geen nood. In De Hofkerk kan iedereen voortaan digitaal bijdragen aan de collectes. Met een speciale app op de smartphone en een zendertje aan de collectezak.

Ze behoort tot het snel groeiende legioen van mensen dat nooit contant geld op zak heeft. Daarom hoefde Hanneke Bugter niet lang na te denken toen dominee Marielle Vlasblom haar vroeg eens mee te denken over de invoering  van digitaal collecteren in de protestantse Hofkerk.

  1. Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdige deskundige als getuige te horen
    PREMIUM

    Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdi­ge deskundige als getuige te horen

    ALMELO/OLDENZAAL - Politierechter Sylvia Taalman had de hele donderdagmiddag uitgetrokken voor de behandeling van de strafzaak van de ‘dwaze’ Oldenzaalse vader Ivo V. (51), maar zover kwam het - opnieuw - niet. Na amper anderhalf uur wraakt advocaat Abdel Ytsma haar als ze weigert om deskundige en mede-‘dwaze vader’ Joep Zander onder ede te horen over het verschijnsel ‘ouderverstoting’.

Oldenzaal e.o.