De politie deed maandag onderzoek naar de dood van een man die levenloos aangetroffen werd in een schuurtje bij kinderdagverblijf Kiekeboe in Oldenzaal. Een dag later is de rust wedergekeerd.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie deed maandag onderzoek naar de dood van een man die levenloos aangetroffen werd in een schuurtje bij kinderdagverblijf Kiekeboe in Oldenzaal. Een dag later is de rust wedergekeerd. © Robin Hilberink

Dag na vondst dode man keert rust terug bij kinderdagverblijf in Oldenzaal: ‘Zijn benen staken uit het huisje’

OLDENZAAL - Een dag na de vondst van de dode man op het speelterrein van kinderdagverblijf Kiekeboe is de rust wedergekeerd. Het hok waarin het stoffelijk overschot werd aangetroffen is dan al door een schoonmaakbedrijf grondig gereinigd. Alleen een klusjesman is rond het middaguur nog bezig de deur van het hok te repareren. Die was opengebroken.

 1. Dode man gevonden bij pand kinderdagverblijf in Oldenzaal: ‘Het is een enge gedachte’
  Play
  PREMIUM
  UPDATE | MET VIDEO

  Dode man gevonden bij pand kinderdag­ver­blijf in Oldenzaal: ‘Het is een enge gedachte’

  OLDENZAAL - De politie onderzoekt de vondst van een stoffelijk overschot bij het pand van een kinderdagverblijf aan de Vondellaan in Oldenzaal. Over de identiteit van het mannelijk slachtoffer en over de doodsoorzaak is nog niets bekend. Uit een mail van de organisatie zou kunnen worden afgeleid dat kinderen direct bij de vondst zijn betrokken. De kinderen krijgen in ieder geval ondersteuning, net als de medewerkers.