Zangcoach Anke Engelbertink is begonnen met 'Zing je fit'.
Volledig scherm
PREMIUM
Zangcoach Anke Engelbertink is begonnen met 'Zing je fit'.

De leerlingen van Oldenzaalse zangcoach Anke zingen zich vrij: ‘Adem, zing, en geniet!’

OLDENZAAL - Midden in coronatijd zette Anke Engelbertink (36) een nieuwe stap in haar leven. Achter dertien jaar werken in de jeugdzorg zette ze welbewust een punt om als zelfstandige te beginnen met ‘Zing je Fit’. „Je moet doen in het leven waar je blij van wordt.”

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 3. Oldenzaalse vader blijkt slachtoffer van ‘administratieve mallemolen op gemeentehuis’
  PREMIUM

  Oldenzaal­se vader blijkt slachtof­fer van ‘admini­stra­tie­ve mallemolen op gemeente­huis’

  OLDENZAAL/ALMELO - Mark H. (44) uit Oldenzaal moet woensdag behoorlijk wat geduld hebben. De ochtendzitting van de politierechter loopt flink uit en de metalen bankjes op de gang van de rechtbank zijn niet echt comfortabel. Ondanks dat straalt hij vertrouwen uit. En terecht, als zijn zaak over niet ingeleverde paspoorten van zijn kinderen voor de rechter staat, is het ook zo voorbij: de gemeente blijkt zijn zaakjes niet op orde te hebben.

Oldenzaal e.o.