Jenique ter Linde van Huidtherapie Twente bezig met de behandeling van Jerèll Ewouds in het nieuwe pand. Op vorige locatie groeide de praktijk uit het jasje.
Volledig scherm
PREMIUM
Jenique ter Linde van Huidtherapie Twente bezig met de behandeling van Jerèll Ewouds in het nieuwe pand. Op vorige locatie groeide de praktijk uit het jasje. © Robin Hilberink

Deze Oldenzaalse huidtherapeut heeft het giga-druk: ‘Schaamte die ooit heerste is voorbij’

OLDENZAAL - Dat ene vervelende plekje weg laten halen, acne behandelen of de oksels ontharen met lasertherapie. Het gebeurt volop en we zijn er - anders dan toen Jenique ter Linde (45) bijna 25 jaar geleden begon als huidtherapeut - opvallend open over. De eigenaresse van Huidtherapie Twente verhuisde onlangs met haar praktijk naar een groter pand in Oldenzaal.

  1. ‘Gladjakker’-Bram (26) uit Oldenzaal: ‘Achter die drukke boerenkearl schuilt een serieuze ondernemer’
    PREMIUM
    De Klapstoel

    ‘Gladjakker’-Bram (26) uit Oldenzaal: ‘Achter die drukke boerenke­arl schuilt een serieuze ondernemer’

    OLDENZAAL - Als ‘Gladjakker’ Bram Agterbos (26) uit Oldenzaal in zijn bekende rol als boer kruipt, scoort hij online gigantisch met droge grappen en lompe uitspraken. Maar achter die ‘boerenkearl’ schuilt een serieuze ondernemer vol ambitie. Op De Klapstoel vertelt Bram over zijn dromen, de kracht van humor en een gruwelijke ergernis om Facebook-schreeuwerds. „Wat gebeurt hier, joh?”

Oldenzaal e.o.