Deelnemers met en zonder beperking deden mee aan Wings for Life op de wielerbaan in Het Hulsbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Deelnemers met en zonder beperking deden mee aan Wings for Life op de wielerbaan in Het Hulsbeek. © Robin Hilberink

Eerste editie Wings for Life in Oldenzaal smaakt naar meer

OLDENZAAL - De eerste Oldenzaalse editie van het hardloopevenement Wings for Life bracht zondagmiddag vijftig deelnemers zónder en mét beperking aan de start op de wielerbaan op het Hulsbeek.

 1. ‘Ongeleide projectielen’ bij de mannen en ‘ijzersterk’ vrouwenteam moeten voor Twents succes zorgen op EK klootschieten
  PREMIUM

  ‘Ongeleide projectie­len’ bij de mannen en ‘ijzersterk’ vrouwen­team moeten voor Twents succes zorgen op EK klootschie­ten

  OLDENZAAL/BEUNINGEN - Met twee grote touringcars vertrekt de Nederlandse ploeg vandaag naar het Noord-Duitse Meldorf, waar op Hemelvaartsdag het EK klootschieten officieel begint. Jan Wiegers, coach van de mannen, heeft zijn hoop gevestigd op enkele ‘ongeleide projectielen’ in zijn selectie. ‘Soms gaat het fantastisch, maar het kan ook mis gaan’.
 1. Ondraaglijke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenzalers over evenementen in hun stad?
  PREMIUM
  NIEUWSUPDATE

  Ondraaglij­ke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenza­lers over evenemen­ten in hun stad?

  DINKELLAND - Toeval bestaat niet. In de week dat Benny Tijkotte (voorman van Lokaal Dinkelland) aangeeft dat de bestuurscultuur in Dinkelland nu echt op de schop moet, verstuurt diezelfde gemeente een opmerkelijke brief naar de kandidaat-kopers van een kavel in de nieuwbouwwijk ’t Spikkert in Weerselo. In Oldenzaal haalden met name de evenementen deze week het nieuws. Op de Tutenberg in Vasse ging de nieuwe locatievoorstelling van Hydra (eindelijk) in première, op Het Hulsbeek moet Enjoy Live een blijvertje worden en de Oldenzalers mogen hun zegje doen over de evenementen in hun stad.

Oldenzaal e.o.