Eind dit jaar moet er duidelijkheid zijn over het kunstwerk dat er moet komen voor Sanne Wevers op de rotonde voor haar ouderlijke woning aan de Thorbeckestraat.
Volledig scherm
Eind dit jaar moet er duidelijkheid zijn over het kunstwerk dat er moet komen voor Sanne Wevers op de rotonde voor haar ouderlijke woning aan de Thorbeckestraat. © ANP

Eind 2018 duidelijkheid over balk
voor Sanne op Oldenzaalse rotonde

OLDENZAAL - Olympisch en Europees kampioen Sanne Wevers lijkt een kunstwerk te krijgen op de rotonde voor haar ouderlijke woning  aan de Thorbeckestraat. Eind dit jaar hoopt de gemeente Oldenzaal knopen te kunnen doorhakken.

 1. Hoe een speurhond(je) in Oldenzaal ongetwijfeld heeft gezorgd voor samengeknepen billen en klotsende oksels
  PREMIUM
  column

  Hoe een speurhond(je) in Oldenzaal ongetwij­feld heeft gezorgd voor samengekne­pen billen en klotsende oksels

  Het zal vast even schrikken zijn geweest. Wil je net je schoolboek openslaan, drukt een politiehond zijn natte snuit tegen je rugtas. Weliswaar een cocker spaniël, die op het eerste gezicht nog geen vlieg kwaad lijkt te doen, maar toch. Er zullen dinsdag tijdens de controle naar drugs- en alcoholbezit op het Twents Carmel College aan de Leliestraat vast een aantal leerlingen met samengeknepen billen en een vleugje angstzweet onder de oksels op hun stoel hebben gezeten.
 2. Ondraaglijke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenzalers over evenementen in hun stad?
  PREMIUM
  NIEUWSUPDATE

  Ondraaglij­ke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenza­lers over evenemen­ten in hun stad?

  DINKELLAND - Toeval bestaat niet. In de week dat Benny Tijkotte (voorman van Lokaal Dinkelland) aangeeft dat de bestuurscultuur in Dinkelland nu echt op de schop moet, verstuurt diezelfde gemeente een opmerkelijke brief naar de kandidaat-kopers van een kavel in de nieuwbouwwijk ’t Spikkert in Weerselo. In Oldenzaal haalden met name de evenementen deze week het nieuws. Op de Tutenberg in Vasse ging de nieuwe locatievoorstelling van Hydra (eindelijk) in première, op Het Hulsbeek moet Enjoy Live een blijvertje worden en de Oldenzalers mogen hun zegje doen over de evenementen in hun stad.

Oldenzaal e.o.