Opbouw activiteiten in het kader van Hemelvaartsdag. Herman Poorthuis en Pien Buitink op het podium van Hemelse Pleinfeesten Losser.
Volledig scherm
Opbouw activiteiten in het kader van Hemelvaartsdag. Herman Poorthuis en Pien Buitink op het podium van Hemelse Pleinfeesten Losser. © Emiel Muijderman

Feesten met Hemelvaart? Op deze plekken in Oldenzaal, Dinkelland en Losser kan je terecht

HemelvaartsdagOvermorgen is het Hemelvaartsdag en dat belooft als vanouds een drukke dag te worden in Noordoost-Twente. Een overzicht van verschillende activiteiten.

  1. Alles gaat voorbij dus ook de tijd dat je gratis naar de Boeskool-artiesten in Oldenzaal kon kijken
    PREMIUM

    Alles gaat voorbij dus ook de tijd dat je gratis naar de Boeskool-artiesten in Oldenzaal kon kijken

    OLDENZAAL - Het zal even wennen zijn voor de Oldenzalers en alle andere trouwe bezoekers. Maar voor het eerst in het ruim 50-jarig bestaan van de Boeskool is Lös wordt er dit jaar entree gevraagd bij dit evenement. Volgens de organisatoren van ‘Summer in the City’ is dat pure noodzaak om van dit nieuwe onderdeel een succesnummer te kunnen maken. De vraag is niet alleen hoe deze kleine cultuurshock half augustus uitpakt tijdens de langverwachte gouden editie van het zomerfeest, maar ook of dit feestje op de Ganzenmarkt gevolgen heeft voor de drukte op de Groote Markt.

Oldenzaal e.o.