In de week dat de Boeskool opnieuw niet door kan gaan, kan er onder het motto ‘Summer in the Zittie’ alsnog vier avonden op rij een feestje worden gevierd op de Ganzenmarkt die is omgetoverd tot een sfeervol terras.
Volledig scherm
PREMIUM
In de week dat de Boeskool opnieuw niet door kan gaan, kan er onder het motto ‘Summer in the Zittie’ alsnog vier avonden op rij een feestje worden gevierd op de Ganzenmarkt die is omgetoverd tot een sfeervol terras. © Annina Romita

Geen special effects, maar des te meer beleving op Summer in the Zittie: het grootste terras van Oldenzaal

OLDENZAAL - Eventjes een bijzonder terrasje meepikken in de Oldenzaalse binnenstad? Het kan vanaf woensdag op de Ganzenmarkt, waar onder het motto ‘Summer in the Zittie’ vier avonden op rij plek is voor duizend gasten die toe zijn aan een (veilig) feestje.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Oldenzaal e.o.