Mocht het komen tot een fusie tussen Habion (eigenaar van De Scholtenhof) en een Rotterdamse corporatie, dan juicht de gemeente Oldenzaal toe als het Oldenzaalse bezit aan een lokale partner wordt verkocht.
Volledig scherm
Mocht het komen tot een fusie tussen Habion (eigenaar van De Scholtenhof) en een Rotterdamse corporatie, dan juicht de gemeente Oldenzaal toe als het Oldenzaalse bezit aan een lokale partner wordt verkocht. © Thinkstock

Gemeente Oldenzaal juicht mogelijke verkoop van Scholtenhof toe

OLDENZAAL - Krijgen de Scholtenhof en de bijbehorende aanleunwoningen een nieuwe, lokale eigenaar? Als het aan de gemeente Oldenzaal ligt, gaat dat wel gebeuren mocht de huidige eigenaar (een landelijke corporatie) inderdaad gaan fuseren.

  1. Verdwijnt het Bevrijdingsgevoel van 5 mei stiekem in Noordoost-Twente en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Verdwijnt het Bevrij­dings­ge­voel van 5 mei stiekem in Noord­oost-Twen­te en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?

    OLDENZAAL - Lijkt dat maar zo of verliest de Nationale Bevrijdingsdag in Noordoost-Twente steeds meer aan betekenis? Gelet op de wijze waarop 5 mei dit jaar vrijwel geruisloos voorbij ging aan Oldenzaal, Losser en Dinkelland zou je het bijna gaan denken. Natuurlijk, de nationale driekleur wapperde op tal van plekken, maar daar bleef het ook zo’n beetje bij. Wat verder opviel deze week: de bliksemtrip van De Avonturier naar Oekraïne, de onzekerheid over het voortbestaan van vv Oldenzaal en de sportieve ambities in Losser.

Oldenzaal e.o.