Malou en Volker Basse samen met zoontje Gijs (3), die hersteld is van hersenvliesontsteking: Ze willen met sponsoractie aandacht vragen voor vroegtijdig herkennen van meningokokken meningitis (hersenvliesontsteking)
Volledig scherm
PREMIUM
Malou en Volker Basse samen met zoontje Gijs (3), die hersteld is van hersenvliesontsteking: Ze willen met sponsoractie aandacht vragen voor vroegtijdig herkennen van meningokokken meningitis (hersenvliesontsteking) © Lars Smook

Gijs (3) uit Oldenzaal herstelde van hersenvliesontsteking: ‘Leek op een griepje’

OLDENZAAL - Het leek een onschuldig griepje, maar al snel vocht Gijs (3) voor zijn leven. Zijn ouders Malou en Volker zijn een actie begonnen voor het vroegtijdig herkennen van hersenvliesontsteking, veroorzaakt door de meningokokkenbacterie.

Op vrijdag 21 december was Gijs het stralende middelpunt van zijn eigen verjaardagsfeest. Hij vertelde aan iedereen die het wilde weten dat hij ‘al drie’ was en verzamelde zijn cadeautjes zorgvuldig in een hoek van de kamer. Zijn aanstekelijke lach verdween niet van zijn gezicht. Het was een prachtig begin van de kerstvakantie.

Oldenzaal e.o.