Volledig scherm
PREMIUM
Jort Martens, Jeppe Hellegers en Bram Agterbos. © Emiel Muijderman

Gladjakkers op roadtrip: Ouwehoeren, maar dan wel professioneel

OLDENZAAL - Ze staan bekend als de Gladjakkers. Maar inmiddels timmeren Bram Agterbos (22), Jort Martens (22) en Jeppe Hellegers (22) uit Oldenzaal met hun creatieve studio GJ Studio’s ook aan de zakelijke weg.

Maandag vertrokken ze met een camper om een roadtrip te maken door Europa. Het is één van de leuke klusjes die de jongens met hun creatieve studio binnen wisten te slepen. „Het is eigenlijk een win-winsituatie”, vertelt Bram Agterbos. „Het camperbedrijf kan onze filmpjes gebruiken ter promotie en wij kunnen met onze filmpjes laten zien wat we allemaal te bieden hebben, ook voor andere bedrijven.”

 1. Bij een Knarrenhof kijken ze vast niet wie beste een banaan kan pellen
  PREMIUM
  COLUMN

  Bij een Knarrenhof kijken ze vast niet wie beste een banaan kan pellen

  Het idee van een Knarrenhof slaat aan in Noordoost-Twente. Oldenzaal is al een tijdje bezig met het realiseren van een woonhofje voor ouderen en in De Lutte hebben ze er ook wel oren naar. Een hofje waar senioren elkaar af en toe een handje helpen en samen leuke dingen kunnen doen. Maar je komt niet zomaar in zo’n hofje terecht. Nee, je moet wel eerst even in gesprek met Stichting Knarrenhof, om te kijken of je er wel past.

Oldenzaal e.o.

poll

Illegale dump van afval moet fors beboet worden

Illegale dump van afval moet fors beboet worden

 • Zeker, asociaal gedrag mag niet beloond worden (67%)
 • Onmogelijk, dan moet je de dader op heterdaad betrappen (5%)
 • Verlaag eerst de tarieven voor het storten van afval (28%)
912 stemmen