Oldenzalers die hun afval niet goed scheiden, lopen binnenkort het risico dat hun container niet wordt geledigd of dat ze zelfs -bij extreme vervuiling- een boete krijgen.
Volledig scherm
Oldenzalers die hun afval niet goed scheiden, lopen binnenkort het risico dat hun container niet wordt geledigd of dat ze zelfs -bij extreme vervuiling- een boete krijgen. © Jan Ruland van den Brink

Grotere pakkans voor afvalvandalen in Oldenzaal door extra controles

OLDENZAAL - Wie het niet nauw neemt met de regels van de afvalscheiding loopt de komende tijd meer risico op een oranje kaart of zelfs een boete. Samen met Twente Milieu gaat de gemeente Oldenzaal extra controleren op de inhoud van de verpakkingencontainers.  

  1. Weet je wel dat jij ook tot de risicogroep behoort!
    PREMIUM
    Column

    Weet je wel dat jij ook tot de risico­groep behoort!

    Ja, als het om corona gaat, draait mijn vrouw er niet omheen. To the point, zoals we dat in goed Twents zeggen. Ik kreeg de waarschuwing thuis aan de keukentafel mee, een dag nadat Mark Rutte had aangekondigd dat het land voor een deel weer op slot gaat. Waarom ik tot de risicogroep behoor, werd er niet expliciet bij gezegd. Zal wel iets te maken hebben met mijn leeftijd en het netto gewicht, dat inderdaad voor verbetering vatbaar is. Tiswat.

Oldenzaal e.o.