Volledig scherm
De medewerkers van de Oldenzaalse vestiging van Grünbeck Waterbehandeling zijn sindskort gehuisvest in een bedrijfsverzamelgebouw op de Jufferbeek-Zuid. © PR

Grünbeck Waterbehandeling content met nieuwe stek in Oldenzaal

OLDENZAAL - Grünbeck Waterbehandeling is verkast van Het Hazewinkel naar de Jufferbeek-Zuid. De 'specialist in duurzame waterbehandeling' vond daar onderdak in een bedrijfsverzamelgebouw van Frans Bossink aan de Retentieweg.

De vestiging in Oldenzaal is een dochteronderneming van het Duitse Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH. Verspreid over meer dan zeventig locaties over de gehele wereld, zijn bij dit bedrijf meer dan 800 medewerkers actief. Sinds 2013 is dit bedrijf ook in Nederland gevestigd, tot nu toe alleen in Oldenzaal waar Grünbeck vijf mensen in dienst heeft. De enorme groei die het bedrijf vorig jaar doormaakte en de wens van een eigen magazijn zorgden ervoor dat afscheid werd genomen van het bedrijfsverzamelgebouw Valkenaer.

Specialisatie
Grünbeck is gespecialiseerd in het ontharden, ontijzeren, desinfecteren en ontzouten van oppervlaktewater, grondwater, leidingwater en afvalwater. Alles met het doel om bedrijven, vastgoed zonder een woonbestemming maar ook particuliere huishoudens het beste water te kunnen bieden.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  
 1. Oldenzaalse burgemeester Theo Schouten zwaait af: ‘Zorg goed voor elkaar, voor de stad en de regio’
  PREMIUM
  Video

  Oldenzaal­se burgemees­ter Theo Schouten zwaait af: ‘Zorg goed voor elkaar, voor de stad en de regio’

  OLDENZAAL - Hij deed het graag op speciale gelegenheden: zingen. Samen met Sinterklaas op het balkon van het stadhuis, op het Kadolstergala of tijdens een concert. Zijn toegankelijke en betrokken houding maakte Theo Schouten geliefd als burgemeester. ‘Onder de mensen’ en ‘persoonlijk’, zo werd hij getypeerd. Vrijdagmiddag liet hij zich nog een keer van die kant zien tijdens een informele receptie in het stadhuis. Met zijn gitaar in zijn hand en microfoon aan de mond zong hij het slotakkoord als burgemeester van Oldenzaal.

Oldenzaal e.o.

poll

Gemeente Oldenzaal zet streep door eigen nieuwjaarsreceptie

Gemeente Oldenzaal zet streep door eigen nieuwjaarsreceptie

 • Hadden ze veel eerder moeten doen, is toch een incrowd-feestje (74%)
 • Eeuwig zonde, hoorde toch een beetje bij het begin van het nieuwe jaar (9%)
 • Mooie kans voor lokale ondernemers om een alternatieve receptie te organiseren (17%)
985 stemmen