Eigenaren Richard Schasfoort en Lars Roeleveld van Home Makelaars met op de achtergrond een huis aan de Zuidwal dat in no-time verkocht werd. Home Makelaars doet dit jaar niet mee aan de Open Huizen Dag.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaren Richard Schasfoort en Lars Roeleveld van Home Makelaars met op de achtergrond een huis aan de Zuidwal dat in no-time verkocht werd. Home Makelaars doet dit jaar niet mee aan de Open Huizen Dag. © Beeldbewerking Tubantia

Hart van Funda-Freaks klopte vol verwachting: het was weer Open Huizen Dag in Noordoost-Twente

NieuwsupdateEn daar is dan de dag waarvan de Funda-Freak wist dat die zou komen: Open Huizen Dag 2022. Op de eerste dag van april zetten huiseigenaren in Noordoost-Twente de deur van hun woning wagenwijd open in de hoop er sneller van af te komen. En daar gaat het hart van de Funda-Freak natuurlijk sneller van kloppen.

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?