De bioboeren uit Borne, Deurningen, Denekamp en Enschede gaan belangstellenden wekelijks voorzien van biologische groentenpakketten
Volledig scherm
De bioboeren uit Borne, Deurningen, Denekamp en Enschede gaan belangstellenden wekelijks voorzien van biologische groentenpakketten © Twentse Groenten

Hello Fresh op z'n Twents: biologische telers bezorgen samen groentepakketten

ENSCHEDE - Hello Fresh, maar dan op zijn Twents en helemaal biologisch. Dat is in het kort ‘Twentse Groenten’, een initiatief van streekwinkel Vertwenz in Borne, landgoedtuinderij de Witte Raaf in Denekamp, tuinderij/boerderijwinkel Bietenrood in Rossum en zorgboerderij Viermarken in Enschede. 

De bioboeren gaan liefhebbers wekelijks voorzien van een krat vol groenten. ‘Een kleine afstand van land tot klant’, luidt het motto. 

Geen opzegtermijn

Anders dan landelijke aanbieders geldt er bij Twentse Groenten geen opzegtermijn en zijn er geen blikjes of pakjes in het krat te vinden. De groente- of fruitpakketten kunnen thuisbezorgd worden, maar ook afgehaald bij een van de deelnemers. Kijk voor meer informatie op de website www.twentsegroenten.nl. 

Oldenzaal e.o.