Het eerste Knarrenhof in Oldenzaal, met in het midden de gemeenschappelijke tuin, dat waarschijnlijk bekend gaat staan als het Thijsniederhof.
Volledig scherm
PREMIUM
Het eerste Knarrenhof in Oldenzaal, met in het midden de gemeenschappelijke tuin, dat waarschijnlijk bekend gaat staan als het Thijsniederhof. © Stichting Knarrenhof

Het duurde ‘verschrikkelijk lang’ maar de verkoop van 22 woningen in Oldenzaals eerste Knarrenhof begint

OLDENZAAL - Alle begin is moeilijk en dat geldt zeker voor de bouw van de eerste Knarrenhof in Oldenzaal. Maar het terrein aan de Thijsniederweg is bouwrijp gemaakt en de verkoop van de 22 hofwoningen gaat beginnen. Met prijzen tussen 288.500 euro en circa 4 ton.

  1. Hènige Slepvèènt (Oud Ootmarsum) en Othmarridders (Ootmarsum) kiezen zelfde weekend voor gala’s: ‘Ideaal is het niet’
    PREMIUM

    Hènige Slepvèènt (Oud Ootmarsum) en Othmarrid­ders (Ootmarsum) kiezen zelfde weekend voor gala’s: ‘Ideaal is het niet’

    OOTMARSUM/OUD OOTMARSUM - In Sporthal De Schalm in Ootmarsum kunnen bezoekers donderdag, vrijdag en zaterdag genieten van de zittingsavonden van O.C.V. De Othmarridders. Bijna drie kilometer verderop vinden op vrijdag en zaterdag de gala-avonden van De Hènige Slepvèènt uit Oud Ootmarsum plaats. Maar zitten de twee verenigingen elkaar dan niet in de weg?