De danseressen van LEZ Studio verzorgden meerdere wervelende optredens op het Kadolstergala.
Volledig scherm
PREMIUM
De danseressen van LEZ Studio verzorgden meerdere wervelende optredens op het Kadolstergala. © Carlo ter Ellen DPG Media

Hoogtepunten van het Kadolstergala in Oldenzaal: messcherpe buut Kapper & Dokter en sterk optreden Rick & Roll

OLDENZAAL - Een messcherpe buut van Kapper & Dokter en een heerlijk optreden van de mannen van Rick & Roll. Het waren zaterdagavond de absolute hoogtepunten van een kort maar geslaagd Kadolstergala. 

  1. Verdwijnt het Bevrijdingsgevoel van 5 mei stiekem in Noordoost-Twente en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Verdwijnt het Bevrij­dings­ge­voel van 5 mei stiekem in Noord­oost-Twen­te en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?

    OLDENZAAL - Lijkt dat maar zo of verliest de Nationale Bevrijdingsdag in Noordoost-Twente steeds meer aan betekenis? Gelet op de wijze waarop 5 mei dit jaar vrijwel geruisloos voorbij ging aan Oldenzaal, Losser en Dinkelland zou je het bijna gaan denken. Natuurlijk, de nationale driekleur wapperde op tal van plekken, maar daar bleef het ook zo’n beetje bij. Wat verder opviel deze week: de bliksemtrip van De Avonturier naar Oekraïne, de onzekerheid over het voortbestaan van vv Oldenzaal en de sportieve ambities in Losser.

Oldenzaal e.o.