Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Rob Spekreijse bij het nieuwe onderkomen van Hoppmann © Robin Hilberink

Hoppmann verhuist van Hengelo naar Oldenzaal: ‘We waren er snel uit’

OLDENZAAL/HENGELO - Het Hengelose bedrijf Hoppmann verhuist per 1 februari 2020 van Hengelo naar Oldenzaal. Daar neemt het bedrijf in automatiseringstechnieken met bijna 50 werknemers z’n intrek in het pand van de voormalige drukkerij Verhaag aan de Zutphenstraat op bedrijventerrein Jufferbeek.

Bij Hoppmann zijn ze erg blij met de onverwachte mogelijkheid naar Oldenzaal te verhuizen. „We zitten nu achteraan op het terrein van Eaton aan de Europalaan op bedrijventerrein Westermaat-Noordoost in Hengelo”, zegt directeur/eigenaar Rob Spekreijse. „Vanaf de openbare weg zijn we niet te zien en wie bij ons wil komen, moet via een toegangspoort en de conciërge. Daar komt bij dat de onderhandelingen met Eaton over de toekomst niet lekker liepen. Toen dit bedrijfspand voorbij kwam, waren we er snel uit.”

  1. Slimme oplichters drankenhandel Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    Slimme oplichters drankenhan­del Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    OLDENZAAL/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Benjo K.(44) uit het Drentse Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen in Brabant veroordeeld tot anderhalf jaar cel. De twee zijn volgens de rechtbank schuldig aan het op uiterste slimme wijze oplichten van een bekende drankenhandel uit Oldenzaal. Ze moeten het Oldenzaalse bedrijf zo’n 175.000 euro terugbetalen terwijl er ook een ontnemingsvordering van 250.000 toegewezen is.

Oldenzaal e.o.