Alice ten Dam (rechts) en Angelina Schoonewille, respectievelijk directeur van Impuls en bestuurder van Kaliber Kunstenschool, voor het voormalige Univé-pand aan de Wilhelminastraat waar ze graag samen naartoe willen.
Volledig scherm
PREMIUM
Alice ten Dam (rechts) en Angelina Schoonewille, respectievelijk directeur van Impuls en bestuurder van Kaliber Kunstenschool, voor het voormalige Univé-pand aan de Wilhelminastraat waar ze graag samen naartoe willen. © Robin Hilberink

Impuls en Kaliber willen van vroegere Univé-pand de bruisende huiskamer van Oldenzaal maken

OLDENZAAL - In het vroegere Univé-pand aan de Wilhelminastraat 5 lijkt iets moois te ontstaan. Kaliber Kunstenschool en welzijnsorganisatie Impuls willen er gaan samenwonen en het leegstaande kantoorgebouw transformeren tot een bruisende sociaal-culturele ontmoetingsplek in de binnenstad.

  1. Verdwijnt het Bevrijdingsgevoel van 5 mei stiekem in Noordoost-Twente en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Verdwijnt het Bevrij­dings­ge­voel van 5 mei stiekem in Noord­oost-Twen­te en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?

    OLDENZAAL - Lijkt dat maar zo of verliest de Nationale Bevrijdingsdag in Noordoost-Twente steeds meer aan betekenis? Gelet op de wijze waarop 5 mei dit jaar vrijwel geruisloos voorbij ging aan Oldenzaal, Losser en Dinkelland zou je het bijna gaan denken. Natuurlijk, de nationale driekleur wapperde op tal van plekken, maar daar bleef het ook zo’n beetje bij. Wat verder opviel deze week: de bliksemtrip van De Avonturier naar Oekraïne, de onzekerheid over het voortbestaan van vv Oldenzaal en de sportieve ambities in Losser.

Oldenzaal e.o.