De investeerders die deelnemen aan het tv-programma Dragons’Den hebben twee ton beschikbaar gesteld voor de introductie van Koos de Koala, een knuffel met een boodschap bedacht door oud-Oldenzaalse Liselot Jansen.
Volledig scherm
De investeerders die deelnemen aan het tv-programma Dragons’Den hebben twee ton beschikbaar gesteld voor de introductie van Koos de Koala, een knuffel met een boodschap bedacht door oud-Oldenzaalse Liselot Jansen. © rechtenvrij

Investeerders van Dragon’s Den steken twee ton in Koos de Koala van oud-Oldenzaalse Liselot

OLDENZAAL - Twee ton hebben de investeerders van het tv-programma Dragons’Den over voor Koos de Koala. Oud-Oldenzaalse Liselot Jansen wist de zakenlui afgelopen donderdag zover te krijgen dat ze geld steken in een knuffel over klimaatbescherming. Koos de Koala moet kinderen en hun ouders leren om ‘lief te zijn voor de aarde’. 

 1. Het succesverhaal van de Twentse Turken Ahmed en Mehmet: ‘Pakketbezorging is een bizarre wereld’
  PREMIUM

  Het succesver­haal van de Twentse Turken Ahmed en Mehmet: ‘Pakketbe­zor­ging is een bizarre wereld’

  OLDENZAAL - Voor de deur van het bedrijf staat een Porsche Panamera S4. Het is een stationuitvoering, zo een waar de boodschappen ook achterin kunnen. Nieuwwaarde? Een kleine 120.000 euro. Minstens. Een auto voor profvoetballers, topacteurs en succesvolle zakenlui. Ahmed Hastemir (36) behoort tot die laatste groep, maar de auto is niet van hem. „Die is van mijn vrouw.”
 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Feyenoord - Ajax

  16:59
 2. De horeca in Twente is weer open, maar kan het eigenlijk wel uit?
  Play

  De horeca in Twente is weer open, maar kan het eigenlijk wel uit?

Oldenzaal e.o.