Jeroen Hatenboer (Donker jasje), Guus Mulder en wethouder Evelien Zinkweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Hatenboer (Donker jasje), Guus Mulder en wethouder Evelien Zinkweg. © Robin Hilberink

Jeroen Hatenboer moet centrum Oldenzaal ‘boost’ geven

OLDENZAAL - Hoe kunnen de diverse partijen in Oldenzaal nog meer gaan samenwerken, zodat de stad zich (nog) krachtiger kan profileren? Binnen drie maanden hoopt de Enschedese oud-wethouder Jeroen Hatenboer het antwoord op die vraag te hebben gevonden.   

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Instappen in Zwolle en na vier uur in Parijs: deze internationale trein wil Arriva vanaf 2026 laten rijden
  PREMIUM

  Instappen in Zwolle en na vier uur in Parijs: deze internatio­na­le trein wil Arriva vanaf 2026 laten rijden

  In iets meer dan vier uur met de trein rechtstreeks van Zwolle naar Parijs; de eerste internationale verbinding vanaf station Zwolle kan in 2026 worden ingesteld. Als het aan Arriva ligt, tenminste. De vervoerder wil een directe treinverbinding waarmee je zelfs in een dag heen en weer kunt. Dan heb je in de stad van de liefde zelfs nog tijd voor een kop koffie met croissant, lunch én diner.
  Zwolle