Volledig scherm
Van links naar rechts: Kiki, Sanneke, Rieuwert, Jordy, Splinter, Vincent, Bibi © LAKS

Jordy Klaas (17) uit Oldenzaal voorzitter LAKS

OLDENZAAL/ UTRECHT - Jordy Klaas (17) uit Oldenzaal is in het schooljaar 2018-2019 voorzitter van het LAKS.  Hij is maandag verkozen tijdens de algemene ledenvergadering van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS).

Jordy is momenteel al algemeen bestuurslid van LAKS. Het bestuur 2018-2019 bestaat verder uit Sanneke Crezee (17) uit Delft, zij is secretaris. Vincent Vegt (17) uit Amersfoort wordt penningmeester. De algemeen bestuursleden in het bestuur 2018-2019 zijn Bibi Reiniers (16) uit Hilversum, Kiki Kuiphuis (16) uit Drachten, Rieuwert Lekkerkerker (17) uit Woudsend en Splinter van Loon (15) uit Bussum.

Het LAKS-bestuur zet zich in voor de belangen van alle scholieren in het voortgezet onderwijs. Het bestuur wordt op 14 juni geïnstalleerd.

  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.

Oldenzaal e.o.

poll

Protestantse kerken in Noordoost-Twente moeten meer samenwerken

Protestantse kerken in Noordoost-Twente moeten meer samenwerken

  • Dat wordt de hoogste tijd, ook hier lopen de kerken leeg (29%)
  • Niet nodig zolang elke kerk zijn eigen broek kan ophouden (19%)
  • Over 10 jaar kunnen alle kerken dicht; zowel de katholieke als de protestantse (51%)
1170 stemmen