Volledig scherm
FC Witpet bracht een medley van nummers uit de afgelopen 28 jaren ten gehore. © Benno Hesselink

Kolderieke afsluiting deelname
Leedkesfestival in Oldenzaal

OLDENZAAL. FC Witpet heeft vrijdagavond met een kolderieke reünie een punt gezet achter de deelname aan het jaarlijkse Oldenzaalse Leedkesfestival.

Volledig scherm
De ‘prijzenkast’ van FC Witpet’s deelnames aan Leedkesfestival. © Benno Hesselink

De vriendenclub behoorde 28 jaar tot de deelnemers aan het Leedkesfestival waarmee het carnavalsseizoen wordt afgetrapt. Het leverde FC Witpet talrijke podium- en tekstprijzen op. Een keer werd de bijdrage ook uitgeroepen tot het carnavalslied van Boeskoolstad. 

Prijzenkast

Een rijk gevulde ‘prijzenkast’ herinnerde vrijdagavond in zalencentrum Rouwhorst aan de successen. Daar sloot FC Witpet in het voorcafé het tijdperk af met een bijzondere reünie. Behalve de vriendenclub traden tien zanggroepen op waarmee FC Witpet in de loop der jaar tijdens het Leedkesfestival een speciale band heeft opgebouwd. De muzikale omlijsting was verder in handen van het duo Toon & Toon en het Stroat Ensemble.

Stadsdichter

Voormalig stadsdichter Frank Greeven, die soms spontaan als gastzanger van FC Witpet optrad, opende de kolderieke avond met een hommage aan de vriendenclub. Deelnemende groepen waren Johanto’s, Lemrackers, DPS, Doarn Dols, 8x Flut, De Confetties, De Rappers, Smartlappenkoor en Kniremeis.

Oldenzaal e.o.

Poll

Bouwplannen voor dure appartementen in Losser en Oldenzaal sneuvelen

Bouwplannen voor dure appartementen in Losser en Oldenzaal sneuvelen

  • Begrijpelijk, dit soort prijzen zijn veel te hoog (69%)
  • Jammer, daardoor krijg je minder variatie in het woningaanbod (11%)
  • Geef mij maar een goedkopere woning in een buitenwijk (21%)
1694 stemmen