Volledig scherm
Mari Ailo Zaia is de nieuwe lijsttrekker van D66 in Oldenzaal. © Frans Nikkels

Mari Ailo-Zaia, het nieuwe gezicht van D66 in Oldenzaal

OLDENZAAL - D66 Oldenzaal staat voor een nieuwe start. Lijsttrekker Mari Ailo-Zaia (34) is er klaar voor. „Onze sleutelwoorden zijn vernieuwing en verbinding.”

Ailo is haar meisjesnaam, Zaia de achternaam van haar man met wie ze nu een tandartspraktijk aan het opbouwen is in Enschede. Mari werd op 3 augustus 1983 geboren in Syrië.  Op haar achtste vertrok ze met haar ouders en drie broers naar Nederland en op haar 17e kwam ze terecht in Enschede, waar ze op de Universiteit Twente bestuurskunde ging studeren. Via omzwervingen langs Utrecht en Zwolle woont ze nu met haar man en haar kinderen Lilaya (3) en Ninos (2) in Oldenzaal. 

Mari wil - met de verkiezingen van maart 2018 in het verschiet - met D66 een nieuwe start maken. „Leden van D66 worden weer gezien en gehoord. Verbinding en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van D66 de komende tijd. Verbinding willen we maken met burgers, bestuurders, ondernemers en verenigingen. We staan voor een nieuw tijdperk met nieuwe mensen. Ik wil de kracht van mensen benadrukken, we gaan het écht met z'n allen doen.”

Oldenzaal e.o.

poll

De toon is weer gezet in politiek Dinkelland met ‘Florida aan de Dinkel’

De toon is weer gezet in politiek Dinkelland met ‘Florida aan de Dinkel’

  • Het is oude politiek door nieuwe raadsleden (32%)
  • Houdt het dan nooit op in Dinkelland? (43%)
  • Ach wat, geintje van Benny Tijkotte, moet kunnen (25%)
398 stemmen