De voorkamer, in het midden voorzien van een doorzichtige wand.
Volledig scherm
De voorkamer, in het midden voorzien van een doorzichtige wand. © Zorgfederatie Oldenzaal

Mariahof Oldenzaal richt voorkamer in voor veilig contact

OLDENZAAL De Voorkamer. Dat is de speciale ruimte die de Mariahof in Oldenzaal heeft gemaakt om weer wat meer contact tussen bewoners en familie mogelijk te maken.

Na het beeldbellen, de Kuierhook en de inzet van een hoogwerker, gaat het verpleeghuis en verzorgingshuis van Zorgfederatie Oldenzaal nu een stap verder.

Doorzichtige plaat

Vanaf nu kunnen een bewoner en familielid elkaar treffen in de voorkamer, een sluis bij de hoofdingang van Mariahof. Daar is het vertrek in tweeën gedeeld met een doorzichtige plaat over de volledige breedte en hoogte. 

Huiselijk

Beide kanten zijn huiselijk ingericht met gratis beschikbaar gesteld interieur van Tijhuis Totaalinrichting.

De bewoner komt in de voorkamer via de schuifdeur aan de binnenkant van Mariahof, de familie komt binnen via de schuifdeur aan de buitenkant. In het midden ontmoeten ze elkaar.

Oldenzaal e.o.