Volledig scherm
Op woensdag 26 oktober is er een inloopavond in Vondersweijde, waarin iedereen de kans krijgt om antwoord te geven op de vraag hoe het sportcentrum er in de toekomst moet uitzien. © Reinier van Willigen

Meedenken over toekomst van sportcentrum Oldenzaal

OLDENZAAL - Om antwoord te krijgen op de vraag hoe de toekomst van Vondersweijde eruit moet zien, houdt de gemeente woensdag 26 oktober een inloopbijeenkomst in dit sportcentrum. Van 19.00 tot 21.00 uur is iedereen welkom om zijn of haar visie te geven.

De gemeente moet dit jaar belangrijke keuzes maken waar het de toekomst van Vondersweijde aangaat. Wordt het renovatie of nieuwbouw, in welke vorm dan ook? Het komende half jaar wordt onderzocht welk scenario voor Oldenzaal het meest geschikt is. Naast deze inloopavond zijn medewerkers van de gemeente in de week van 26 oktober tot en met 1 november aanwezig in Vondersweijde. Ze zullen bezoekers en sporters vragen wat hun ideeën en wensen zijn voor het toekomstige sportcentrum. Suggesties kunnen ook per mail worden aangeleverd (vondersweijde@oldenzaal.nl). Op de basisscholen worden leerlingen in workshops uitgedaagd mee te denken.

De uitkomsten van dit proces worden eind dit jaar aan de raad voorgelegd. In december stelt de raad de kaders van het nieuwe Vondersweijde vast, waarna in juni 2017 de knopen definitief moet worden doorgehakt.

Oldenzaal e.o.