Beeld van het Beleg van Oldenzaal in 1626. Links bovenin Huis Lage ('t Huys te Laach) in het Duitse Lage. Dat huis werd in 1626 verwoest door Ernst Casimir, omdat het als uitvalsbasis voor de Spanjaarden diende.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van het Beleg van Oldenzaal in 1626. Links bovenin Huis Lage ('t Huys te Laach) in het Duitse Lage. Dat huis werd in 1626 verwoest door Ernst Casimir, omdat het als uitvalsbasis voor de Spanjaarden diende. © Stadsarchief Oldenzaal

Met publieksevenement ‘Het beleg van Oldenzaal’ draagt de stad bij aan geboortefeest van Nederland

OLDENZAAL - Omdat de stad een belangrijke rol speelde in de Tachtigjarige Oorlog is Oldenzaal gevraagd volgend jaar mee te doen aan een landelijk programma. De Boeskoolstad hoopt een bijdrage te kunnen leveren met een groot publieksevenement ‘Het beleg van Oldenzaal’.     

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Oldenzaal e.o.