Meterslange file in Denekamp voor een verfrissend ijsje

VideoDENEKAMP - Dat je het wiel niet helemaal opnieuw hoeft uit te vinden om in deze tijden succesvol te blijven, bewijst ijsboerderij De IJskuip. Erik en Hermien Kuiper transformeerden hun erf afgelopen weekend om tot ijsdrive. Het bleek een schot in de roos. 

Het terrein van de familie Kuiper aan de Schotbroekweg is maandagmiddag een oase van rust. Dat was afgelopen weekend wel anders toen er zich een lange sliert auto’s stapvoets over het erf bewoog. Allen in de rij voor een verfrissend ijsje. Erik Kuiper moet er om lachen als hij eraan terugdenkt. Nee, hij had niet verwacht dat zijn idee voor een ijsdrive zo’n succes zou worden. 

  1. Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdige deskundige als getuige te horen
    PREMIUM

    Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdi­ge deskundige als getuige te horen

    ALMELO/OLDENZAAL - Politierechter Sylvia Taalman had de hele donderdagmiddag uitgetrokken voor de behandeling van de strafzaak van de ‘dwaze’ Oldenzaalse vader Ivo V. (51), maar zover kwam het - opnieuw - niet. Na amper anderhalf uur wraakt advocaat Abdel Ytsma haar als ze weigert om deskundige en mede-‘dwaze vader’ Joep Zander onder ede te horen over het verschijnsel ‘ouderverstoting’.

Oldenzaal e.o.