Volledig scherm
Fields of Joy festival in Oldenzaal. © Robin Hilberink

Munten Fields of Joy in voorverkoop: oplossing voor lange rijen?

OLDENZAAL - Het festival Fields of Joy gaat consumptiemunten in de voorverkoop aan de man brengen. Vanaf een week voor het festival op 6 juli, zijn munten te koop bij Tourist Info Oldenzaal. Ook zijn munten online reeds verkrijgbaar via de website van Fields of Joy.

Met de fysieke voorverkoop van munten in het centrum van Oldenzaal wil het festival dat voor de vijfde keer op recreatieterrein Het Hulsbeek wordt gehouden, voorkomen dat er net als vorig jaar lange rijen ontstaan bij de muntverkoop op het festivalterrein. Dat gebeurde omdat er tijdens de piekmomenten te weinig verkoopplekken waren.

Wachtrijen voorkomen

Veel bezoekers hebben daarover geklaagd, reden voor de organisatie op zoek te gaan naar een manier de muntverkoop beter te laten verlopen. Door de muntverkoop uit te breiden met een voorverkoop en met extra kassa's en muntautomaten op het festivalterrein zelf, hoopt Fields of Joy de wachtrijen van vorig jaar te voorkomen. Ook worden de kassa's en muntautomaten beter verspreid over het festivalterrein.

Artiesten die zaterdag 6 juli optreden in Oldenzaal zijn onder meer Golden Earring, De Jeugd van Tegenwoordig, Jeangy Macrooy en Lil Kleine.

Poll

Consumptiemunten Festival Fields Of Joy nu al in de voorverkoop

  • Goed plan na die lange rijen bij de kassa's vorig jaar (44%)
  • In de rij staan hoort toch een beetje bij de festivalervaring? (14%)
  • Jammer dat de munten in de voorverkoop niet goedkoper zijn (42%)
686 stemmen

Oldenzaal e.o.