Volledig scherm
Fields of Joy festival in Oldenzaal. © Robin Hilberink

Munten Fields of Joy in voorverkoop: oplossing voor lange rijen?

OLDENZAAL - Het festival Fields of Joy gaat consumptiemunten in de voorverkoop aan de man brengen. Vanaf een week voor het festival op 6 juli, zijn munten te koop bij Tourist Info Oldenzaal. Ook zijn munten online reeds verkrijgbaar via de website van Fields of Joy.

Met de fysieke voorverkoop van munten in het centrum van Oldenzaal wil het festival dat voor de vijfde keer op recreatieterrein Het Hulsbeek wordt gehouden, voorkomen dat er net als vorig jaar lange rijen ontstaan bij de muntverkoop op het festivalterrein. Dat gebeurde omdat er tijdens de piekmomenten te weinig verkoopplekken waren.

Wachtrijen voorkomen

Veel bezoekers hebben daarover geklaagd, reden voor de organisatie op zoek te gaan naar een manier de muntverkoop beter te laten verlopen. Door de muntverkoop uit te breiden met een voorverkoop en met extra kassa's en muntautomaten op het festivalterrein zelf, hoopt Fields of Joy de wachtrijen van vorig jaar te voorkomen. Ook worden de kassa's en muntautomaten beter verspreid over het festivalterrein.

Artiesten die zaterdag 6 juli optreden in Oldenzaal zijn onder meer Golden Earring, De Jeugd van Tegenwoordig, Jeangy Macrooy en Lil Kleine.

Poll

Consumptiemunten Festival Fields Of Joy nu al in de voorverkoop

 • Goed plan na die lange rijen bij de kassa's vorig jaar (44%)
 • In de rij staan hoort toch een beetje bij de festivalervaring? (14%)
 • Jammer dat de munten in de voorverkoop niet goedkoper zijn (42%)
686 stemmen
 1. De Oldenzaalse binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren
  PREMIUM

  De Oldenzaal­se binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren

  Mijn wieg mag dan niet in de schaduw van de Plechelmusbasiliek hebben gestaan of in een van de kroegen rondom de Groote Markt, deze oale grieze heeft wel degelijk een zwak voor Oldenzaal. Ik mocht er de middelbare school bezoeken, ging er met veel plezier uit in ’t Siepelke en Club 27 en leerde er in 1980 mijn vrouw nog veel beter kennen dan daarvoor al het geval was. Juist daarom gaan de problemen van de Oldenzaalse binnenstad mij zo aan het hart.

Oldenzaal e.o.

Poll

Druk op openhouden spoedpost neemt toe

Druk op openhouden spoedpost neemt toe

 • Prima, hoe groter de kans dat de post openblijft (68%)
 • Niet doen, huisartsen weten zelf wel wat het beste is (8%)
 • Als er maar een spoedpost in de buurt blijft (24%)
2385 stemmen