Volledig scherm
PREMIUM
Thea Oversteegen © Robin Hilberink

Nieuwe giften nodig voor Verjaardagsbox Oldenzaal

OLDENZAAL - De tijd dat voldoende geld beschikbaar was voor de uitreiking van de Verjaardagsbox is voorbij. Om dit sociale project voort te kunnen zetten, wordt een beroep gedaan op de Oldenzaalse samenleving.

Ze draaien er niet omheen: het geld is op. In het verleden werd de Verjaardagsbox, bedoeld voor kinderen uit gezinnen met een smalle beurs, regelmatig bedeeld met de opbrengst van acties voor een goed doel. „De Oldenzaalse samenleving heeft goed voor ons gezorgd”, benadrukken Carla Boerrigter (coördinator armoedepreventie) en Thea Oversteegen (coördinator Verjaardagsbox). Daardoor was het ook niet nodig om publicitair op de trom te slaan voor financiële ondersteuning. 

 1. Oldenzaalse burgemeester Theo Schouten zwaait af: ‘Zorg goed voor elkaar, voor de stad en de regio’
  PREMIUM
  Video

  Oldenzaal­se burgemees­ter Theo Schouten zwaait af: ‘Zorg goed voor elkaar, voor de stad en de regio’

  OLDENZAAL - Hij deed het graag op speciale gelegenheden: zingen. Samen met Sinterklaas op het balkon van het stadhuis, op het Kadolstergala of tijdens een concert. Zijn toegankelijke en betrokken houding maakte Theo Schouten geliefd als burgemeester. ‘Onder de mensen’ en ‘persoonlijk’, zo werd hij getypeerd. Vrijdagmiddag liet hij zich nog een keer van die kant zien tijdens een informele receptie in het stadhuis. Met zijn gitaar in zijn hand en microfoon aan de mond zong hij het slotakkoord als burgemeester van Oldenzaal.

Oldenzaal e.o.

poll

Gemeente Oldenzaal zet streep door eigen nieuwjaarsreceptie

Gemeente Oldenzaal zet streep door eigen nieuwjaarsreceptie

 • Hadden ze veel eerder moeten doen, is toch een incrowd-feestje (74%)
 • Eeuwig zonde, hoorde toch een beetje bij het begin van het nieuwe jaar (9%)
 • Mooie kans voor lokale ondernemers om een alternatieve receptie te organiseren (17%)
1027 stemmen