Volledig scherm
De leiding van Verbeek Fluid Solutions met Ramon, Gerhard en Christiaan Verbeek (vanaf links). © Verbeek Fluid Solutions

Nieuwe naam voor Oldenzaalse firma Verbeek bij viering van het vierde lustrum

OLDENZAAL - Bij de viering van het vierde lustrum hoort een nieuwe naam: Verbeek Fluid Solutions. Het Oldenzaalse bedrijf bedacht de nieuwe naam met het oog op de toekomst.


Deze week viert Verbeek het 20-jarig bestaan. De nieuwe naam vindt mede-eigenaar Christiaan Verbeek niet meer dan logisch. „Want al sinds 1996 ligt onze kracht en kennis in smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen en reinigingsmiddelen. Door de jaren heen hebben wij bewezen sterk te zijn in de industrie, metaalbewerking, automotive, landbouw, aircraft en industriële schoonmaak.” Verbeek noemt betrouwbaarheid, betrokkenheid en Twentse nuchterheid als peilers van het succes van het bedrijf.
In 1996 begonnen Gerhard Verbeek en Henk Bornebroek met z’n tweeën in het kantoor van Van Gend & Loos aan het Stationsplein in Oldenzaal. Het bedrijf groeide naar een onderneming met twaalf werknemers.
In januari 2014 nam Henk Bornebroek afscheid en sindsdien is het echte Oldenzaalse familiebedrijf in handen van Gerhard Verbeek en zijn twee zonen Christiaan en Ramon.
Het bedrijf Verbeek Fluid Solutions is tegenwoordig gevestigd aan de Münsterstraat 6.

Oldenzaal e.o.