Volledig scherm

Nieuwe winkel Goed voor je beursje in Oldenzaalse binnenstad

OLDENZAAL - Hij opent zijn winkel precies op het goede moment: op de dag dat het Boeskoolfeest begint. Marco Roode gelooft heilig in zijn missie om nieuw leven in de Deurningerstraat te brengen met zijn winkel ‘Goed voor je beursje’.

En zoals de naam het al zegt, is in zijn winkel alles te koop voor lage prijzen. Hij straalt op deze laatste dag voor de opening. Dinsdag is het proefdraaien en vanaf woensdag is zijn eigen zaak in de Deurningerstraat een feit. De Oldenzaler kent de verhalen over de Deurningerstraat. „Als je een goed product hebt of een goede service, dan komen de mensen echt wel. Maar ze moeten je wel weten te vinden.”

Carnavalskleding
Bij Roode kunnen klanten terecht voor speelgoed, maar ook voor kachels en carnavalskleding en andere feestkleding. Naast de winkel is Roode ook actief in de metaalrecycling. Goed voor je beursje is gevestigd aan de Deurningerstraat 1b en is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur en op vrijdag van 10 tot 21.00 uur.

  1. Carmellocatie Potskamp in Oldenzaal wordt duurzame proeftuin

    Carmellocatie Potskamp in Oldenzaal wordt duurzame proeftuin

    OLDENZAAL - Hans Meinders meldt zich altijd al met veel plezier op school, maar een zonnige oktoberdag als maandag maakt dat de adjunct-directeur van de locatie Potskampstraat echt fluitend naar binnenstapt. Een scherm in de hal maakt duidelijk dat er om drie uur ’s middags al 571 kilowatt aan stroom is opgewekt. Verantwoordelijk daarvoor zijn de zonnepanelen die dit voorjaar op het dak van de Carmelschool werden geplaatst. 

Oldenzaal e.o.