Volledig scherm
Nolet Bult op de begraafplaats aan de Schipleidelaan. De twee bijeenkomsten tijdens Allerzielen staan woensdag hebben als thema: ‘Stilstaan bij verder gaan’. © Robin Hilberink

Nolet Bult herdenkt dierbaren in Oldenzaal voor tiende keer op Allerzielen

OLDENZAAL - Op beide Oldenzaalse begraafplaatsen houdt Nolet Bult komende woensdag (Allerzielen) weer herdenkingsbijeenkomsten. Dat doet de uitvaartonderneemster voor de tiende keer.

Ook haar bedrijf Nolet Bult Uitvaartverzorging viert dit jaar het tweede lustrum. Ze heeft het inmiddels zo druk dat ze zelfs een vrouwelijke kracht in dienst heeft genomen. Die assisteert haar deze week ook met de herdenkingsbijeenkomsten die als thema 'Stilstaan bij verder gaan' hebben meegekregen. De bijeenkomsten zijn om 18.00 uur (Hengelosestraat) en 20.30 uur (Schipleidelaan). Er wordt door Paul Amweg een gedicht voorgedragen, Bjorn Boers speelt op de trompet en een 12-koppig gelegenheidskoor zingt. Aan het einde van de 20 minuten durende bijeenkomsten wordt een ballon opgelaten. Alle bezoekers krijgen van Nolet Bult een kaars die drie dagen brandt. Ze vraagt geen entree, maar een vrijwillige gift is welkom. Bezoekers worden aangeraden om lopend of op de fiets te komen.

Oldenzaal e.o.