Boerenrock en bellenblazen? Alles kon zaterdagavond bij Klok op Rock.
Volledig scherm
PREMIUM
Boerenrock en bellenblazen? Alles kon zaterdagavond bij Klok op Rock. © Cees Elzenga

Oh, oh, wat een kabaal! Maar wat is het een feest in Oldenzaal!

OLDENZAAL Het festival Klok op Rock op Het Hulsbeek moet zaterdagavond noodgedwongen inkrimpen. Want het wordt niet zo’n megafeest als Rick en Tom Leuveld hoopten. „Maar de sfeer is geweldig”, zegt Tom Leuveld tevreden.

 1. Dierenkliniek Oldenzaal-Losser werkt voortaan met eigen label supplement voor ‘zandetende’ paarden
  PREMIUM

  Dierenkli­niek Oldenzaal-Los­ser werkt voortaan met eigen label supplement voor ‘zandetende’ paarden

  OLDENZAAL - Struinend over social media kom je zo nu en dan opmerkelijke berichten tegen. Zoals de post van Dierenkliniek Oldenzaal-Losser, waarin dierenartsen enthousiast delen voortaan met een eigen label 100% psyllium te werken. Dat is een voedingssupplement om zand uit de darmen van paarden te voeren. Waarom het middel nodig is? Paardenarts Jantine van Ginneken (42) vertelt.
 2. Nog een laatste keer ouderwets lachen in Albergen bij café Miets, met Thijs Kemperink, André Manuel en meer comedians
  PREMIUM
  Durf te vragen

  Nog een laatste keer ouderwets lachen in Albergen bij café Miets, met Thijs Kemperink, André Manuel en meer comedians

  Wie in Albergen woont, weet zo langzamerhand niet beter: de deuren van het vroegere café Miets zijn al ongekend lang hermetisch afgesloten. Maar daar komt zaterdag verandering in. Thijs Kemperink en co voegen de bijzondere locatie toe aan een avondje Comedy Express. „Wie een anekdote van vroeger op het podium durft te vertellen, krijgt twee kaartjes gratis.”

Oldenzaal e.o.