Volledig scherm
Aanmelding voor de vierde Week van de Amateurkunst is nog mogelijk tot uiterlijk 20 juli. © Toma Tudor

Oldenzaal klaar voor 4e Week van de Amateurkunst

OLDENZAAL - Amateurkunstenaars, beginnende popbandjes of enthousiaste sieradenmakers. Allemaal kunnen ze zich aanmelden voor de Week van de Amateurkunst, die van maandag 5 tot en met zondag 11 september voor de vierde keer in Oldenzaal wordt gehouden.

De WAK is vooral bedoeld om te laten zien wat Oldenzaal te bieden heeft op het gebied van de amateurkunst. Iedereen die in zijn vrije tijd bezig is met kunst, krijgt een podium aangeboden. Belangstellenden kunnen meedoen met een open huis, proefles, workshop, concert of een open repetitie. Vorig jaar werden, verspreid over de gehele stad, meer dan vijftig activiteiten aangeboden. Begin augustus is het complete aanbod bekend. Opgave is mogelijk tot uiterlijk 20 juli via de website www.cultuurmakelaar-oldenzaal.nl.

  1. Oldenzaalse theaterspektakel 
‘He’k Wat Van Oe An’ naar volgend jaar

    Oldenzaalse the­a­ter­spek­ta­kel ‘He’k Wat Van Oe An’ naar volgend jaar

    OLDENZAAL - De verwachtingen waren hoog, de spanning begon te snijden. Maar de acteurs en actrices die zaterdagochtend dachten dat ze voor de zoveelste repetitie naar Oldenzaal waren gekomen, reageerden verbaasd en geschokt op de mededeling die ze kregen. ‘He’k Wat Van Oe An’, de theatervoorstelling die vier keer 600 mensen naar de openlucht van het Hulsbeek moest trekken, gaat de eerste week van oktober niet door. De reden: angst voor een wegzakkende tribune. 

Oldenzaal e.o.