De verouderde carnavalsloodsen aan de Thorbeckestraat hebben hun langste tijd gehad. De gemeente is bereid de portemonnee te trekken voor een bijdrage in de nieuwbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
De verouderde carnavalsloodsen aan de Thorbeckestraat hebben hun langste tijd gehad. De gemeente is bereid de portemonnee te trekken voor een bijdrage in de nieuwbouw. © Robin Hilberink

Oldenzaal legt 8,5 ton bij voor zes nieuwe carnavalsloodsen

OLDENZAAL - Voor de Oldenzaalse wagenbouwers gaat een langgekoesterde droom in vervulling. Dankzij een stevige financiële bijdrage van de gemeente kan mogelijk volgend jaar de eerste schop de grond in voor nieuwe carnavalsloodsen aan de Thorbeckestraat. 

  1. Alles gaat voorbij dus ook de tijd dat je gratis naar de Boeskool-artiesten in Oldenzaal kon kijken
    PREMIUM

    Alles gaat voorbij dus ook de tijd dat je gratis naar de Boeskool-artiesten in Oldenzaal kon kijken

    OLDENZAAL - Het zal even wennen zijn voor de Oldenzalers en alle andere trouwe bezoekers. Maar voor het eerst in het ruim 50-jarig bestaan van de Boeskool is Lös wordt er dit jaar entree gevraagd bij dit evenement. Volgens de organisatoren van ‘Summer in the City’ is dat pure noodzaak om van dit nieuwe onderdeel een succesnummer te kunnen maken. De vraag is niet alleen hoe deze kleine cultuurshock half augustus uitpakt tijdens de langverwachte gouden editie van het zomerfeest, maar ook of dit feestje op de Ganzenmarkt gevolgen heeft voor de drukte op de Groote Markt.

Oldenzaal e.o.