Eén van de 15 leuke dingen op de ‘vrolijke bucketlist’ die Oldenzaal Promotie heeft gemaakt voor Oldenzalers die deze vakantie thuis blijven: verras de terrasgangers in de binnenstad eens en zing uit volle borst het ‘Oh, Oldenzaal’ vanuit ’t Lood’n Bönneke.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de 15 leuke dingen op de ‘vrolijke bucketlist’ die Oldenzaal Promotie heeft gemaakt voor Oldenzalers die deze vakantie thuis blijven: verras de terrasgangers in de binnenstad eens en zing uit volle borst het ‘Oh, Oldenzaal’ vanuit ’t Lood’n Bönneke. © Robin Hilberink

Oldenzaal Promotie verrast thuisblijvers met ‘vrolijke bucketlist’ en de laatste rustplaats van twee koekenpannen

Wa’k Zegg’n Wol. Een wekelijkse rubriek met (eigen)aardige berichten uit Noordoost-Twente. Met dit keer de ‘vrolijke’ bucketlist van Oldenzaal Promotie met tips voor alle Oldenzalers die ze deze vakantie beslist moeten doen in hun eigen stad en de bijzondere laatste rustplaats van twee koekenpannen.  

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.