Gezelligheid onder de hoge klimtoestellen van het Outdoor Challenge Park of aan een strandje van Hulsbeek. Dat kon, maar wel goed gescheiden van elkaar, tijdens het Enjoy Live Festival in Oldenzaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Gezelligheid onder de hoge klimtoestellen van het Outdoor Challenge Park of aan een strandje van Hulsbeek. Dat kon, maar wel goed gescheiden van elkaar, tijdens het Enjoy Live Festival in Oldenzaal. © Robin Hilberink

Oldenzaal viert voorzichtig het leven op Enjoy Live Festival, ook in de stromende regen

OLDENZAAL - Of het kan, een festival houden terwijl corona weer opleeft? Het Enjoy Live Festival vormde dit weekeinde de test. Een eensluidend antwoord gaf het nog niet. „We doen binnen de mogelijkheden wat we kunnen.”

  1. Zanger en ondernemer Richard uit Weerselo vindt een all-inclusive vakantie ‘3x niks’: ‘Dat draait alleen om eten’
    PREMIUM
    De Ligstoel

    Zanger en ondernemer Richard uit Weerselo vindt een all-inclusive vakantie ‘3x niks’: ‘Dat draait alleen om eten’

    WEERSELO - Iedereen heeft ze wel: fijne, maar ook minder fijne vakantieherinneringen. In de rubriek De Ligstoel gaan we bij bekende gezichten uit de regio Noordoost-Twente langs om het over hun goede en minder goede vakantieherinneringen te hebben. Met deze keer in De Ligstoel: Richard Weiden, eigenaar van ElectroWorld Weiden in Weerselo en zanger van partyband 3x Niks.

Oldenzaal e.o.