Horlogebroers Bart (L) en Tim (R) Grönefeld lanceren een nieuw horloge, de nieuwe Grönograaf, waarvan twee modellen zijn. Een in tantaal (foto) en een in edelstaal (nog niet klaar).
Volledig scherm
PREMIUM
Horlogebroers Bart (L) en Tim (R) Grönefeld lanceren een nieuw horloge, de nieuwe Grönograaf, waarvan twee modellen zijn. Een in tantaal (foto) en een in edelstaal (nog niet klaar). © Robin Hilberink

Oldenzaalse horlogebroers komen met nieuw klokje voor 187 mille: ‘Maar wij zijn nog betaalbaar hoor’

OLDENZAAL - Een Amerikaan uit Chicago was de eerste klant die het allernieuwste en peperdure precisiehorloge de Grönograaf bestelde bij de Oldenzaalse ‘horlogebroers’ Bart en Tim Grönefeld. Hij liet zich met een taxi voorrijden en bleef een hele dag in de werkplaats aan het Plechelmusplein.

  1. Hoe de vakantiereis al een belevenis op zich is: van stinkende wc’s tot trauma’s
    PREMIUM

    Hoe de vakantie­reis al een belevenis op zich is: van stinkende wc’s tot trauma’s

    Yes, we mogen weer! Voor mijn gevoel heb ik de skipakken nog maar net opgeborgen of het is alweer bikini-tijd, lekker eten-tijd en flaneren-over-de-boulevard-tijd. Dat laatste heb ik wel gemist. Na een paar jaar in het binnenland van Frankrijk te hebben vertoefd, mis ik de gezelligheid van de Zuid-Europese landen, het temperamentvolle geluid van Spanjaarden, dan wel Italianen en het voor die landen zo typerende manana-cultuurtje. Dus: Italië it is, voor dit jaar.

Oldenzaal e.o.