Volledig scherm
Fadya Shamas (rechts) neemt de kapsalon van Sharon Wessels (links) over. © Kitty de Bot

Oldenzaalse kapsalon Hairteam bySharon krijgt nieuwe eigenaar


OLDENZAAL - Het is tijd voor een nieuw avontuur, vindt Sharon Wessels (43) uit Oldenzaal. Daarom verlaat de eigenaar van Hairteam bySharon na 21 jaar haar vertrouwde kapsalon in Zuid-Berghuizen. De Enschedese Fadya Shamas (37) neemt de salon over.

In de salon aan de Burgemeester Wallerstraat zijn de kappersstoelen bezet. Naar zeggen van een voorbijlopende kapster staat de agenda 'zeker de komende drie weken' bomvol. „Ja, ik heb het mooi voor elkaar met een goedlopend bedrijf en een fantastisch team”, zegt Sharon knikkend aan het kantinetafeltje. „Maar, de drang naar avontuur is groot, ik wil kijken naar wat er nog meer is. Wat dat is ontdek ik vanzelf. Eerst maar eens vertragen en lekker genieten van mijn gezin.”

Droom

Fadya Shamas neemt Hairteam bySharon per 1 februari over. De Enschedese, met een passie voor het vak van hairstyliste, was al drie jaar op zoek naar een salon ter overname. Via De Kapsalon Makelaar kwam ze in contact van Sharon. Dat ze de zaak kan overnemen noemt ze 'een droom die uitkomt'. De 37-jarige heeft nog geen ervaring als kapper en leert de fijne kneepjes van het vak van het team.

Sharon en Fayda benadrukken dat er met de overname niets verandert voor de klanten. Sharon zegt nog wel eens een bezoek te brengen aan de salon. „Het blijft altijd een beetje voelen als mijn stekkie”, zegt ze met een glimlach. 

Oldenzaal e.o.