Volledig scherm
© Getty Images/Blend Images

Oldenzaalse maakt kans op jaar gratis leven

OLDENZAAL - 2019 is nog maar net begonnen, maar voor Mariët Eertman uit Oldenzaal is het nu al bijna een droomjaar. Ze is een van de finalisten van het spel Leef 1 jaar gratis van Sky Radio. Een spel waarbij - de naam verklapt het al - de hoofdprijs een jaar lang gratis leven is.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: het radiostation betaalt voor de winnaar van het spel heel 2019 de huur of hypotheek, boodschappen, energie, kleding, brandstof en zelfs een vakantie. 

Mariët is een van de gelukkige luisteraars die een plek in de finale heeft weten te bemachtigen. Hoe? Elke dag wordt er een codewoord genoemd op het radiostation. Deze kunnen luisteraars vervolgens invullen op de app of website van SkyRadio. Elke dag, tot 20 januari, wordt een van die luisteraars uitgeroepen tot finalist. 

Op woensdag 23 januari strijden twintig luisteraars, waaronder de Oldenzaalse, om 1 jaar gratis leven.

Het finalespel is een codespel en bestaat uit 3 onderdelen:

1. ‘Bepaal je volgnummer’: iedere deelnemer mag bij binnenkomst een nummer trekken. Dit nummer bepaalt de volgorde voor het 2e onderdeel;

2. ‘Codespel’: bij het eerste onderdeel heeft iedereen een nummer getrokken die bepaalt in welke volgorde de deelnemers hun code mogen kiezen. Stel: A heeft nummer 3 dan mag A als 3e deelnemer een code uitkiezen.

3. ‘Codespel: in volgorde van nummer wordt de gekozen code ingevuld. De deelnemer met de winnende code wint een jaar gratis leven!

Bron: SkyRadio.

Oldenzaal e.o.

Poll

Noordtak Betuwelijn moet ten koste van alles om Oldenzaal heen worden geleid

Noordtak Betuwelijn moet ten koste van alles om Oldenzaal heen worden geleid

  • Absoluut, nog meer treinverkeer dwars door Oldenzaal is onacceptabel (27%)
  • Boerskotten en arboretum opofferen is onaanvaardbaar, dan maar door de stad (23%)
  • Een verdiepte aanleg zoals in Nijverdal is gerealiseerd, is een prima alternatief (50%)
1415 stemmen