Volledig scherm
Leden de decorgroep druk aan het werk voor de komende voorstellingen van de SNOR. Tweede van rechts Wim Jaspers, bestuurslid. © Carlo ter Ellen

Oldenzaalse SNOR-revue naarstig op zoek naar Herman

OLDENZAAL - Iedereen die wel eens een reünie van school heeft georganiseerd, kent het: de tijdrovende zoektocht naar klasgenoten van weleer. Voor de makers van de SNOR-revue aanleiding om dit centraal te zetten als het thema voor 2016. Want: Woar is Herman?

Het is de titel geworden van de tiende voorstelling van het Oldenzaals Amusements Theater SNOR. De leden van de vereniging hopen er vijf keer een volle Bond mee te krijgen. De dinsdag is speciaal gereserveerd voor de Zonnebloem, Impuls en mantelzorgers, vanaf woensdag 23 november voor iedereen toegankelijk. „Maar let op”, zeggen de bestuursleden Martin Ankoné en Wim Jaspers, „de vrijdag en zaterdag zijn reeds uitverkocht.”

56 leden
SNOR telt momenteel 56 leden, waarbij in feite iedereen zijn aandeel heeft. Er komen 33 leden daadwerkelijk op het toneel: 33 spelers, 8 balletdames, 6 koorleden en 4 bandleden. De andere leden hebben hun rol vooral achter de schermen. Zo naait een groep dames alle outfits en is er een decorploeg die - inderdaad - het decor bouwt. „Het wordt bijzonder, alles moet perfect zijn en we doen alles in eigen beheer”, vertellen Jaspers en Ankoné.

Oldenzaal e.o.