Het veelbesproken vliegtuigje boven Noordoost-Twente.
Volledig scherm
Het veelbesproken vliegtuigje boven Noordoost-Twente. © Robin Hilberink

Oldenzaalse vliegtuigactie zorgt voor commotie: ‘We hebben laten zien dat we de Glimlach van Twente zijn’

OLDENZAAL - Terrasgangers die heerlijk in Enschede zaten te genieten van een koud drankje, keken woensdagmiddag even raar op. Boven hen vloog een vliegtuigje met de tekst ‘Terrasje? Kom naar Oldenzaal’. De meningen over deze stunt waren nogal verdeeld. „Hier krijg je meer respons op dan een Facebookbericht.”

 1. 
Rufi uit Hengelo en Marloes uit Oldenzaal vertellen levensverhalen in woord en beeld: ‘Iedereen heeft een verhaal om op te schrijven’
  PREMIUM

  Rufi uit Hengelo en Marloes uit Oldenzaal vertellen levensver­ha­len in woord en beeld: ‘Iedereen heeft een verhaal om op te schrijven’

  HENGELO/OLDENZAAL - Wie weet nog welke mensen op de vergeelde foto’s staan? In die doos die al jaren in een hoek op zolder staat, als de laatste persoon die het vertellen kan er niet meer is? Wie weet na al die jaren nog wat er precies is gebeurd in de familie waardoor de zaken zijn gegaan zoals ze zijn gegaan? En wie vertelt eigenlijk jouw verhaal als je er straks niet meer bent?
 2. Geen camera’s in de keuken van Eric Kleissen, maar als dat kan wel graag in de fractiekamers van Dinkelland
  PREMIUM
  ZIJDELINGS

  Geen camera’s in de keuken van Eric Kleissen, maar als dat kan wel graag in de fractieka­mers van Dinkelland

  Of hij ook toestemming zou hebben gegeven om de opnames te bekijken, is nog maar zeer de vraag. Maar wat jammer dat er geen camera’s hangen in de keuken van Eric Kleissen. Want het kan niet anders of de voormalige wethouder van Dinkelland danste uitbundig zingend naar de koelkast op de dag dat hij hoorde hoe de rechtbank in Overijssel had geoordeeld in de zaak Munsterhuis.
 1. Minstens 150 gewonden bij ongeluk in overvolle synagoge
  Play

  Minstens 150 gewonden bij ongeluk in overvolle synagoge

 2. Enschedese moslims protesteren tegen geweld Israël
  Play

  Enschedese moslims proteste­ren tegen geweld Israël

Oldenzaal e.o.