OldStars tennis in Oldenzaal: aan Nel en Elly is het niet besteed

VideoOLDENZAAL - Een bal die minder snel gaat en de mogelijkheid om die twee keer te laten stuiteren. Zie daar twee wezenlijke onderdelen van OldStars tennis, dat oud-tenniscrack Tom Okker gisteren introduceerde in Oldenzaal. Maar Nel (86) en Elly (84) willen er niet aan. "We redden ons best zonder die bal."

De groene bal waarmee wordt gespeeld is minder hard en gaat doordaar minder snel. En de spelers van OldStars tennis kunnen dus afspreken dat de bal twee keer mag stuiteren. Kortom: seniorentennis. Maar aan Nel van Berne en Elly Boerkamp is het nog niet besteed. "Wij redden ons zonder groene bal ook nog best." Drie keer per week treffen de dames elkaar op de tennisbanen van De Woolderes in Hengelo. De gelijknamige tennisclub is opgeheven, maar de buitenbanen liggen er nog. "Het houdt ons fit", zegt Elly Boerkamp, "tennis kun je tot op hoge leeftijd blijven spelen."

  1. Slimme oplichters drankenhandel Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    Slimme oplichters drankenhan­del Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    OLDENZAAL/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Benjo K.(44) uit het Drentse Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen in Brabant veroordeeld tot anderhalf jaar cel. De twee zijn volgens de rechtbank schuldig aan het op uiterste slimme wijze oplichten van een bekende drankenhandel uit Oldenzaal. Ze moeten het Oldenzaalse bedrijf zo’n 175.000 euro terugbetalen terwijl er ook een ontnemingsvordering van 250.000 toegewezen is.

Oldenzaal e.o.